PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (PSD)

Partid politic


Address

Şoseaua Pavel D. Kiseleff 10, București, Romania

Despre

Partidul Social Democrat este un partid de centru-stânga care își are rădăcinile în lupta istorică a social democraților români de peste 127 de ani. Suntem formațiunea politică care s-a luptat în permanență pentru protejarea drepturilor sociale, dezvoltarea democrației românești și un parcurs euro-atlantic.

Indiferent de dificultăți, Partidul Social Democrat a luptat mereu pentru cei mulți având convingere că doar o societate dezvoltată echitabil poate oferi tuturor românilor șansa unui viitor mai bun în România. De-a lungul timpului am fost formațiunea politică care a crescut nivelul de trai, a luptat pentru drepturile lucrătorilor din România, a promovat solidaritatea socială, a sprijinit antreprenoriatul autohton și a generat cele mai de succes perioade de creștere economică.

Suntem formațiunea politică care a obținut aderarea României la NATO iar în timpul guvernelor PSD s-a obținut statutul de membru al Uniunii Europene (1995), s-a desfășurat președinția României la Consiliul UE (2019) și s-a celebrat centenarul Marii Uniri (2018).

Sursa: https://www.psd.ro/despre/despre-psd/

Alte sugestii

PLATFORMA SOCIAL LIBERALA (PSL)

Partid politic

PARTIDUL BUCURESTI 2020 (PB 2020)

Partid politic

PARTIDUL PUTERII UMANISTE SOCIAL-LIBERAL (PPU-SL)

Partid politic

Partidul ADER ROMANIA

Partid politic

Alianta 2020 USR-PLUS

Partid politic