UNIUNEA SALVAȚI ROMÂNIA (USR)

Partid politic


Address

Bulevardul Aviatorilor 9, București 011852, Romania

Despre

Uniunea Salvați România (abreviat USR) este un partid politic parlamentar și a treia forță politică din România. Înființat, printre alții, de Nicușor Dan, cunoscut activist civic și candidat în 2012 și 2016 pentru poziția de Primar General al Bucureștiului, USR este cel mai tânăr partid cu reprezentare în Parlamentul României.

Suntem noua forță a politicii în România, avangarda schimbării clasei politice actuale. Suntem uniunea oamenilor care doresc modernizarea și democratizarea reală a României, a celor care au decis să facă pasul pentru schimbare.

Suntem cei ce au adus mesajul cetățenilor pe scena politică. În Parlament sau în piețe, ori de câte ori a fost nevoie, noi am fost acolo! Pentru noi, politica se face în dialog direct cu cetățenii și alături de cetățeni. Când Roșia Montană a fost în pericol, după tragedia de la Colectiv, pentru a apăra justiția, ori pentru a strânge semnături, noi, viitorii membri USR, nu am stat deoparte. Când a fost nevoie de noi, nu am stat pe gânduri. Oamenii știu că pot conta pe noi. Am dovedit-o.
O dovedim în fiecare zi. O vom dovedi.

Suntem aici pentru a construi România de mâine, o țară în care fiecare să aibă libertatea și șansa de a-și construi viața așa cum și-o dorește, într-o societate în care toleranța și solidaritatea oferă sprijin și șanse egale tuturor, iar libera
inițiativă și creativitatea ne transformă în oameni liberi de reminiscențele totalitarismului.

România pe care ne-o dorim este România pe care am decis s-o construim împreună. Prin implicare și prin muncă, prin onestitate, asumare și transparență, am reușit să ajungem aici. Am reaprins speranța în inimile cetățenilor, am arătat că politica se poate face și altfel și că nimeni nu ne va salva, în afară de noi înșine. Vrem ca în următorii ani să guvernăm și să schimbăm România, dar avem nevoie de ajutorul tău.

Vino cu noi să schimbăm România în bine!

Alte sugestii

PLATFORMA SOCIAL LIBERALA (PSL)

Partid politic

PARTIDUL BUCURESTI 2020 (PB 2020)

Partid politic

PARTIDUL PUTERII UMANISTE SOCIAL-LIBERAL (PPU-SL)

Partid politic

Partidul ADER ROMANIA

Partid politic

Alianta 2020 USR-PLUS

Partid politic